Welkom in de webshop van

ACE- Animal Care Espana

ACE- Animal Care Espana (ook in België gekend als SHIN-Spaanse Honden in Nood) is een Belgische organisatie, die honden redt uit Zuid-Spaanse dodingsstations. Daarnaast vangen we ook verwaarloosde en mishandelde honden op, puppy’s die voor dood in dozen of vuilniscontainers werden achtergelaten, en afgedankte fokhondjes. De ongeveer 400 honden verblijven in twee asielen (refugio’s) in Spanje (Malaga en Algeciras), of in opvanggezinnen. Daarnaast bieden we ook opvang aan ongeveer 100 katten. Elk dier wordt verzorgd in onze eigen kliniek, en wordt dan in een fijne thuis in België of Nederland geplaatst, na een grondige screening van de adoptanten.

Op 21 jaar tijd hebben we aan meer dan 24.000 honden een nieuw leven gegeven. Onze organisatie werd opgericht, en wordt nog steeds geleid door de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door ongeveer 150 vrijwilligers in België, Nederland en Spanje. We zijn ook een erkende stageplaats voor studenten.

Ter plaatse werkt ACE|SHIN ook structureel, door o.m. bij politici te pleiten voor meer controles op dierenwelzijn, en te spreken in scholen. Ze organiseert ook castratiecampagnes voor zwerfhonden –en katten, en maandelijks kunnen inwoners van de regio hun hond of kat laten steriliseren/castreren in onze dierenkliniek, tegen een vrije bijdrage.

ACE|SHIN krijgt geen subsidies en hangt volledig af van giften. De opbrengsten van deze webshop gaan volledig naar onze viervoeters!

www.ace-charity.org

https://www.facebook.com/FabiennePaques/

Een hond adopteren?
Neem eens een kijkje op onze website: www.ace-charity.org. In onze refugio’s verblijven honden van elke leeftijd, type en grootte. Samen met foto’s en vaak een filmpje, wordt een beschrijving van de hond op de website geplaatst. Geïnteresseerde adoptanten krijgen vooraf een huisbezoek van een vrijwilliger, om na te gaan of de hond in een geschikte omgeving terecht zal komen. Als een hond bij zijn adoptiegezin aankomt, heeft hij een paspoort en chip, is hij gevaccineerd en medisch getest, en is hij gecastreerd/gesteriliseerd (vanaf ongeveer 6 m). Na de adoptie neemt ons nazorgteam nog regelmatig contact op met de adoptanten.

adopties honden: adopties.belgie@ace-charity.org
adopties katten: adopties.katten@ace-charity.org